Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση

Δείτε την πρόταση

Συντάκτης: Γιώργος Χρυσοβαλάντης

Περίληψη: Πρόταση για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και πρόταση για άμεση ισχύ.

Abstract: Motion for admission to higher education and a proposal for immediate effect.

2 σχόλια στο Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση

  1. Δεν θα διαφωνήσω μαζί σας και όντος αν το κράτος σου δίνει την δυνατότητα να εισαχθείς στο τμήμα που μπορείς και επιθυμείς να σπουδάσεις θα πρέπει να είσαι έτοιμος να διδαχθείς , να εξεταστείς και να αποφοιτήσεις στο πλαίσιο λειτουργίας του τμήματος.
    Ειδικότερα, εφόσον σταματήσει η λάθος <> επιλογή που πραγματοποιούν η πανελλαδικές εξετάσεις, ο κάθε ένας θα προσπαθεί να σπουδάσει αυτό που έχει την δυνατότητα και επιθυμεί, άρα και θα μπορεί να αποφοιτήσει στον χρόνο που έχει τεθεί και με τυχών περιορισμούς , όπως η 2-3 αποτυχίες σε εξεταστικές, αλλά βέβαια με τις τυχών κοινωνικές εξαιρέσεις (υγείας, οικογενειακές κ.α)

  2. Στην περιπτωση που καταληξουμε σε ενα τετοιο συστημα εισαγωγης, οι πιθανοτητες να εχουμε στρατιες αιωνιων φοιτητων ειναι πολλαπλασιες απ’ οτι σημερα. Επρεπε να συνεχισετε την προταση σας, αναφεροντας οτι καθε φοιτητης εχει δικαιωμα να κοπει εως δυο φορες σε καθε μαθημα. Σε περιπτωση αποτυχιας, να διαγραφεται απο τη σχολη του. Και φυσικα δεν ειναι υπερβολικο αυτο, διοτι ισχυει ηδη στα πανεπιστημια της Γερμανιας π.χ., και ισως και σε αλλες χωρες.

Αφήστε μια απάντηση