Ο διάλογος θα συνεχιστεί

Όσοι επιχειρούν με τρόπο αντιδημοκρατικό και αυταρχικό να τορπιλίσουν το διάλογο για την παιδεία, «κατάφεραν» μέσω κίτρινων δημοσιευμάτων και προσωπικής στοχοποίησης να τρομοκρατήσουν τα εικοσάχρονα παιδιά που συναποτελούν την ομάδα REN και να τα εξαναγκάσουν να αποσύρουν τη συμμετοχή τους από την αποψινή εκδήλωση της Επιτροπής Εθνικού και Κοινωνικού Διαλόγου για την Παιδεία. Χάθηκε έτσι η ευκαιρία να ανοίξει ο διάλογος και να δοθεί ο λόγος και σε αυτούς που συνήθως δεν ακούγονται.

Παρ’ όλα αυτά, η συζήτηση της Επιτροπής Εθνικού και Κοινωνικού Διαλόγου για την Παιδεία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 7 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο της Σχολής Δημόσιας Υγείας, με ομιλητές τους Αντώνη Λιάκο, Κώστα Γαβρόγλου, Νίκο Θεοτοκά και Γεράσιμο Κουζέλη.  Κύριος στόχος της συνάντησης είναι η ανταλλαγή απόψεων και ο λόγος θα δοθεί κυρίως στο κοινό. Η ελληνική κοινωνία είναι ώριμη και θέλει να συζητήσει τα προβλήματα της εκπαίδευσης. Ο Διάλογος θα συνεχιστεί. Το κλίμα του εκφοβισμού και της κατατρομοκράτησης δεν θα περάσει.

Σημειώνεται ότι η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ώστε να δοθεί η δυνατότητα να την παρακολουθήσουν και όσοι δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στις 7 μμ στο αμφιθέατρο της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (συμβολή Λεωφόρου Αλεξάνδρας και Βασιλίσσης Σοφίας)

Όσες ιστοσελίδες επιθυμούν να μεταδώσουν τη σημερινή συζήτηση μπορούν να ενσωματώσουν έναν από τους ακόλουθους  κώδικες (embed code):

Διάσταση player: 640×360

————

<iframe style=”width: 100%; height: 100%;” frameborder=”0″

src=https://diavlos.grnet.gr/room/611?eventid=1705&embed=true&autoplay=true&width=640“></iframe>

Διάσταση player: 480×270

————

<iframe style=”width: 100%; height: 100%;” frameborder=”0″

src=https://diavlos.grnet.gr/room/611?eventid=1705&embed=true&autoplay=true&width=480“></iframe>

Διάσταση player: 320×180

————

<iframe style=”width: 100%; height: 100%;” frameborder=”0″

src=https://diavlos.grnet.gr/room/611?eventid=1705&embed=true&autoplay=true&width=320“></iframe>

dialogos.minedu.gov.gr