Προτάσεις για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση

Δείτε την πρόταση

Συντάκτες:ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Περίληψη: Προτάσεις για το Γυμνάσιο, Λύκειο, ΕΠΑΛ, που αφορούν τον κλάδο των Γεωπόνων.

Abstract: Suggestions for educators/agriculturalists in schools.

2 thoughts on “Προτάσεις για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση”

 1. Συνιστώ εγκράτεια!
  Οι ώρες της Βιολογίας δεν είναι άπειρες! Αν πάρετε και εσείς πρώτη ανάθεση, τι θα απογίνουν οι Φυσικοί, οι Χημικοί και οι Ραδιοηλεκτρολόγοι;
  Προκύπτει και μια απορία. Πως τοποθετήθηκαν οργανικά οι Γεωπόνοι στα Γενικά Λύκεια, αφού δεν φτάνουν οι ώρες project και Διαχείριση Φυσικών πόρων? Μήπως μειώθηκαν αυτά τα μαθήματα τελευταία ενώ πριν έφταναν οι ώρες?
  Ρωτώ, επειδή οι υπηρεσίες του υπουργείου και οι Διευθύνσεις λένε ότι δήθεν τα οργανικά κενά αποδίδονται με Α ανάθεση……! Μήπως ζητάτε εκ των υστέρων την Α ανάθεση για να τακτοποιηθεί αυτό που έχει γίνει ….. εκ των προτέρων;
  Για το επιστημονικό πάντως κομμάτι η αλήθεια να λέγεται. Αν οι Φυσικοί έχουν Β ανάθεση Βιολογία χωρίς ούτε μια ώρα Βιολογικού μαθήματος στο πανεπιστήμιο, τότε κανονικά εσείς πρέπει να πάρετε διδακτορικό Βιολογίας. Μόνο που ζητάτε και Βιολογία ανθρώπου Α ανάθεση, και οι Βιολόγοι δεν έχουν ούτε καν Β ανάθεση τα δικά σας. Νομίζω πως η εκμετάλλευση είναι μονόπλευρη.
  Οπότε θεωρώ πως η Β ανάθεση Βιολογίας τουλάχιστο στην περίπτωσή σας είναι αρκετή (σε άλλους είναι υπερβολική). Παρα ταύτα αν θέλετε Βιολογία Α ανάθεση θα πρέπει να περάσετε πάνω από τα πτώματα των Φυσικών και Χημικών. Εδώ δεν μπορούν να πάρουν οι Βιολόγοι καλά καλά……..

Αφήστε μια απάντηση